Zatte Schuppe Middag

Afgelopen zondagmiddag was het dan eindelijk zover: de allereerste CV De Zatte Schuppe clubmiddag vond plaats! Een middag waarop we met z’n allen eens lekker ontspannen een biertje konden drinken in Café Babbels (doen we anders nóóit…) en familie en vrienden konden bijpraten over het vorderen van de wagen. Voor de verandering was (bijna) iedereen deze keer op tijd, wat een wonder mag heten!! Dat moest ook wel, want als snel kwam de prins en zijn gevolg…

We zijn dan ook zeer vereerd dat Prins Porcus, zijn adjudant en zijn gevolg aanwezig wilden zijn op deze middag. Harmen, die deze middag georganiseerd had (waarvoor onze dank ) , opende het officiële gedeelte. Vier leden werden daarbij in het zonnetje gezet: zij waren allemaal genomineerd voor de “Verkeskont” omdat ze zich al jaren met veel enthousiasme inzetten voor de club. Er kan er echter maar één de gelukkige zijn (eigenlijk verdienen we hem allemaal… ) en na een paar zenuwslopende minuten maakte Prins Porcus de winnaar bekend: Ferdi van den Dungen. Gefeliciteerd!Na de nodige felicitaties mochten we genieten van een optreden van de dansgarde, die het voor elkaar kregen om op een klein podium toch een hele mooi dans te doen. Dan nog het nieuwe carnavalslied van Krullendonk oefenen onder begeleiding van Hofkapel de Dors(t)vlegels en de stemming zat er goed in! Nadat de belangrijkste man van Krullendonk was vertrokken (belangrijke mensen hebben het altijd druk…) lichtten we een tipje van de sluier op voor de aanwezige ouders. Zij kregen alvast een voorproefje te zien van de wagen aan de hand van een korte diavoorstelling. Nu het officiële gedeelte erop zat was het tijd om écht te gaan feesten! De biertjes gingen er goed in en dan is het natuurlijk tijd voor een vette hap. Snel weer terug naar Babbels en wie zagen we daar: de Prins en de Raad van Elf (of Raad van Acht ?)! Zo te zien was ons feestje dus ook bij anderen in de smaak gevallen.

De die-hards zijn hierna nog gaan bowlen en de harde werkers vroeg naar bed. Al met al was het een zeer geslaagde middag die we volgend jaar zeker gaan overdoen!

Nieuws Gepost door:   (22-02-2006 23:27)