.Sponsors van C.V. De Zatte Schuppe

Voor een carnavalsclub als deze is het onmogelijk om voort te bestaan zonder sponsors. Het valt niet altijd mee om sponsors te vinden, en al zeker niet voor een carnavalsvereniging. Gelukkig is het aantal sponsors de laatste jaren al aardig gegroeid en dat is ook wel aan onze resultaten te zien! Via deze weg willen we onderstaande sponsors (aan wie we veel te danken hebben) nogmaals bedanken (en ook de anonieme sponsors natuurlijk!) en we hopen dat zij ons volgende jaar weer van dienst willen zijn.

Staat u of uw bedrijf hieronder niet bij en wilt u ook een steentje bijdragen aan de enthousiaste groep jongeren, neem dan contact op met de webmaster via het contactformulier.


Uitgaanscentrum Lunenburg
De discotheek van Noord-Oost Brabant. Alles wat een feest nodig heeft is verzameld onder één dak met voor ieder wat wils, feesten en uit je dak gaan, dat kan in Loosbroek!
Cafe Babbels
Café Babbels is het gezellige café wat je al ziet als je Heesch (vanuit richting Oss- Grave) komt binnen rijden. Café Babbels is niet alleen een gezellige bruin café maar nog veel meer!
Bredenoord Aggregaten
Bredenoord is toonaangevend in energievoorzieningen met een permanent, tijdelijk of mobiel karakter. Al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner, vooral bekend van onze aggregaten. Bredenoord heeft het als haar voornaamste missie om haar klanten in alle opzichten absolute zekerheid in stroomvoorziening te bieden.
Statim Internet Diensten
Een eigen website voor uw bedrijf of vereniging? Statim Internet Diensten kan dit allemaal voor u realiseren van idee tot oplevering. Statim Internet Diensten maakt niet alleen uw website, maar kan tevens de domeinregistratie en de hosting van uw website voor u verzorgen.
Transportbedrijf Vullings
Vullings C.V. is voor u als klant in Zuidoost Nederland, een belangrijke en betrouwbare vervoerder voor distributievervoer in de Benelux en Duitsland. Wij zijn een verlengstuk van onze opdrachtgevers op logistiek gebied. Opdrachtgevers die kwaliteit óók hoog in het vaandel hebben staan!Willy Govers

Familie Zegers

Annie Fransen

Cafetaria Het Pleintje

Jan Zegers

Leo van den Dungen

Cor Zegers